Workshops

WORKSHOP 1

Mobiliteit van de toekomst

– Hoe we in de toekomst digitaal investeren –

Digitaal investeren in vastgoed. Heb jij er al eens over nagedacht hoe je dat zou doen en op welke manier jij ook zou kunnen investeren?

Investeren in vastgoed wordt eenvoudiger dankzij Bloqhouse. Dat is het idee achter deze fintech startup. Co-founder Tim Rutgers vertelt over het bereikbaar maken van investeren in vastgoed voor iedereen, vertrouwen in de blockchain en de toekomst van Bloqhouse.

Na deze workshop heb jij:
–  een brok aan inspiratie opgedaan over een efficiënte en effectieve wijze van digitaal handelen en investeren.

 

WORKSHOP 2

Ge

– Alle ins en outs over de woningmarkt –

Jij volgt de ontwikkelingen, prognoses, speculaties en trends binnen de markt op de voet. Ben jij overtuigd van het idee dat er een nieuwe crisis op komst is, of is dit de nieuwe tijd waarin we leven?

De Nederlandse woningmarkt zit al geruime tijd in de lift. Ieder kwartaal worden er weer nieuwe prijsrecords gebroken. De bomen lijken tot in de hemel te groeien en de crisis is alweer lang en breed vergeten. Wat zijn de verwachtingen voor de komende jaren? Blijven de woningprijzen stijgen tot grote hoogte, of krijgt de afnemende betaalbaarheid grotere impact? Tijdens deze workshop neemt Joep Arts (Research manager bij Bouwinvest en JOU lid) je als deelnemer mee in de actuele ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt en wordt de nabije toekomst verkend: zijn de prijsstijgingen blijvend of komt er een kink in de kabel?

Na deze workshop heb jij:
– genoeg voer om tijdens het diner met de andere leden een breed gesprek aan te gaan over de laatste ontwikkelingen in de markt.

WORKSHOP 3

Expertpanel

– Visies delen en kennis opdoen –

Jij hebt heel wat kennis en ervaring opgebouwd en bent niet bang om jouw visie op de vastgoedmarkt te delen. Daarnaast heb jij een brede interesse in de gehele keten en wil jij van alles op de hoogte zijn. Jij bent een leergierig persoon en als je benieuwd bent naar de ideeën van de experts dan kom je zeker naar workshop 3!

Eva Hekkenberg (Ontwikkelingsmanager AM), Fransje Sprunken (Chief Concepting VORM), en Patricia Kleijn (Partner Wijn en Stael Advocaten). Deze vastgoedexperts delen hun kritische blik op de ontwikkelingen binnen de markt. Actuele onderwerpen worden aangesneden, waarbij er ook onderbouwde input vanuit de JONL leden wordt verwacht. Daarnaast is dit een interessante workshop om een grote hoeveelheid kennis op te doen door zaken vanuit diverse kanten te bekijken. 

Na deze workshop heb jij:
– een goede bodem om de rest van de avond met de andere JO-ers een interessante dialoog te voeren.